1. LEVERTERMIJN
Een product dat op voorraad is, wordt de dag na de bestelling verzonden of kan je komen ophalen in onze winkel Kortrijk tijdens de openingsuren of na afspraak.

2. VERZENDKOSTEN
We rekenen …..  transportkosten aan. Je kan natuurlijk steeds kiezen voor een gratis afhaling in onze winkel in Kortrijk.

3. BETALING
De betaling van je bestelling kan met een  Bancontact/Mistercash of een klassieke bankoverschrijvingnaar onze rekening. Van zodra we je betaling ontvangen hebben, verpakken we je bestelling en krijg je hierover nog een automatische mail. Als je kiest om te betalen met overschrijving, kan het enkele dagen duren voor het bedrag op onze rekening staat.

4. LEVERING
Onze pakjes worden geleverd door B-Post. In de bestelprocedure wordt gevraagd om een leveradres door te geven. Om de levering vlot te laten verlopen vragen wij om een telefoonnummer op te geven bij de bestelling. Als je niet thuis bent bij de levering zal je een briefje vinden in de brievenbus om de levering op een ander tijdstip te laten uitvoeren of zelf te gaan afhalen. 

5. RETOURRECHT EN GARANTIE

Je hebt het recht om je bestelling zonder enige motivering te annuleren binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van het product. Neem hiervoor altijd eerst contact op per mail.. De producten moeten naar ons teruggestuurd worden in de originele verpakking. Wij behouden het recht om retours te weigeren van producten die gebruikt of beschadigd zijn . De rechtstreekse kosten voor het terugzenden worden door de klant betaald. Je hebt wel steeds de mogelijkheid om de goederen kosteloos terug te brengen tijdens de openingsuren van de winkel

Geen antwoord gevonden op je vraag? Neem contact op met ons of spring eens binnen in de winkel

Overleiestraat 16 – 8500 Kortrijk – sabineskleiatelier@gmail.com – 0472876449