Wat leer je?

Ik  neem je mee op reis door het land van de klei en reik je een ruime basis boetseertechnieken aan.

Elke les onderzoeken we nieuwe mogelijkheden en werken we rond een bepaald thema.

We beginnen easypeasy en gaan elke week een stapje verder.

We  houden ook een schetsboek bij als een soort creatieve privé speeltuin waarin je jezelf toestemming geeft om te experimenteren met waterverf, potlood en stift. 

Je maakt kennis met beeldend boetseren uit één stuk, opbouwen uit onderdelen, het maken van een bas-reliëf, en het vormgeven van kleinere voorwerpen.

En onderweg ontdek je wat je ligt, waar je hart naar uit gaat, waar je plezier aan beleeft en wat jouw eigen persoonlijke stijl is.

Wat krijg je?

 Gedurende 3 weken elke vrijdag een complete stap-voor-les  met heel veel uitleg en een aantal inspirerende klei-video’s die je op weg helpen naar leuke resultaten en belangrijke creatieve inzichten.

 

Een lijst  van de kunstbenodigdheden die je absoluut nodig hebt en de online en offline adresjes waar je die kunt vinden. Zelf  ben ik  geen fan van duur kunstmateriaal dus ik reik ook goedkopere en gratis alternatieven aan.

Wekelijkse extra motivatie en inspiratie om het creatieve proces in gang te krijgen en te houden, in de vorm van video’s, informatie en mini-opdrachten.

Praktisch?

 je krijgt elke week een les in je mailbox. Deze kun je gemakkelijk bekijken op je computer, laptop, tablet of telefoon.

 

Je hebt onbeperkte toegang tot die lessen. Je kunt ze dus bekijken waar, wanneer en zoveel als je wil.

Voor materiaal moet je zelf zorgen. Afhankelijk van de  opdrachten kun je ze  uitvoeren met bakklei, zelfdragende klei, fimo en zelfs zoutdeeg.

Er gaat een beta-versie door met startdatum in de eerste helft van maart. Wil je deelnemen, stuur dan gerust een mailtje naar sabineskleiatelier@gmail.com